Diensten

Sweet Tables

Onze sweet table’s worden helemaal aangepast op jouw wensen! Zo kun je zelf een thema kiezen, favoriete kleuren aangeven & inspiratie foto’s doorsturen. Er wordt dan samen gekeken naar wat de mogelijkheden zijn en wordt altijd overlegd met de klant.
De sweet table’s zijn beschikbaar voor vele gelegenheden. Denk aan kinderfeestjes, verjaardagen, bruiloften, babyshowers en kraamfeesten.

High Tea/Table Setting

Naast sweet table’s verzorgen wij ook gedekte tafels & High tea’s op locatie. Ideaal voor een verjaardag, babyshower of bridal shower. Je kunt zelf een thema kiezen en wij passen daar de decoratie en sweets volledig op aan! Bekijk onze prijslijst voor de arrangementen.

Cakes & Sweets

Ook voor losse taarten & sweets kun je bij ons terecht! Wij denken graag met je mee om de leukste creaties te maken in het gewenste thema. Bekijk de foto’s bij ‘our work’ voor meer inspiratie!

For Rent

Wij bieden ook een aantal van onze producten te huur aan. Hiermee kun je zelf een sweet table of decor setting samen stellen. Denk aan bijvoorbeeld flowerwalls, donutwalls maar ook bijvoorbeeld zuilen.
Om ons aanbod en de exacte prijzen te komen, klik dan op de knop hieronder.

Party Decorations

Wil je geen complete sweet table, maar wel leuke gepersonaliseerde items, of een leuke traktatie? Dat kan! Bij ons bestel je gemakkelijk jouw leuke feestartikelen in elk thema te personaliseren. Denk aan pringles chips bakjes, popcorn of suikerspin bekers, snoepdoosjes of gave partyboxen!
Wij denken graag met u mee naar passende artikelen en maken daarvoor een ontwerp naar wens. 

Kids Table 

Vergeet de kleinste gasten niet! En boek onze geweldige kindertafels erbij. Een groot succes onder de kinderen. Hun eigen plekje om taart te eten, te knutselen en te kleuren. Uiteraard worden deze ook volledig in thema verzorgd.

Sluit Menu
×
×

Winkelmand